Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731039828

Amistoso 731039828 Información oficial sobre el partido 731039828 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Costeros Alineación oficial del equipo 'Costeros' en el partido 6 - 3 Atletico Elsa Alineación oficial del equipo 'Atletico Elsa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Costeros Alineación oficial del equipo 'Costeros' en el partido 2 - 1 Atletico Elsa Alineación oficial del equipo 'Atletico Elsa' en el partido
Tiene mucha potra 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,0 % 5,6 % 20,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Costeros

Goles Goles

  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Mohamed Boina va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 37.
  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Costeros prenia la batuta de l'encontre al minut 41, quan en Marcos Maura va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Costeros va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Kévin Grenier va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): En Kevin Narey entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Costeros, un peu providencial d'en Richard Strolený va situar el 4-1 al panell digital.
  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 53, Lionel Alejandro Silva va pentinar un córner cap al segon pal que Marcos Maura va rematar a gol completament sol, marcant així el 5 - 1.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Sebastian Moores de Costeros va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Sebastian Moores gairebé va marcar per a Costeros des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Irun, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Atletico Elsa

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 27, quan Diego Gorostegui va posar els visitants Atletico per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 151 Minuto 69 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 69 del partit, anotant el 5 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Joan Caball.
  • 142 Minuto 92 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en José Victor Flower de Atletico va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 6 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Javier Chamizo va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Koen Blaise no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Alberto Herreros va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Atletico que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 63 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Atletico van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 63 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Javier Chamizo, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Ortolà de Atletico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Daniel Ortolà va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Chamizo de Atletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.