Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731039652

Amistoso (Int., RC) 731039652 Información oficial sobre el partido 731039652 en Hattrick

17.04.2024 18:25:00

1. FC Black Lions Alineación oficial del equipo '1. FC Black Lions' en el partido 4 - 2 Pedo de vaca Alineación oficial del equipo 'Pedo de vaca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
1. FC Black Lions Alineación oficial del equipo '1. FC Black Lions' en el partido 4 - 1 Pedo de vaca Alineación oficial del equipo 'Pedo de vaca' en el partido
Tiene un resultado normal 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1. FC Black Lions

Goles Goles

  • 104 Minuto 77 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Black al minut 77. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Pier Giorgio Oltramonti va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.
  • 112 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Black s'esgargamellaven dempeus per esperonar Pier Giorgio Oltramonti que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 85 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 122 Minuto 97 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Black contenien la respiració mentre en Pier Giorgio Oltramonti s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 133 Minuto 100 (Gol por la derecha): Amb 100 minuts jugats, en Cosmin Chivu va augmentar l'avantatge de Black a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Black per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 13, quan Pier Giorgio Oltramonti va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 207 Minuto 28 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Black va ser a punt de marcar al minut 28, quan el seu jugador Cosmin Chivu va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Black enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Cosmin Chivu no s'ho podia creure.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Kwamena Boateng va estar a punt d'empatar per a Black quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Juan Luis Calvet va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 232 Minuto 103 (Ocasión por la izquierda): Passaven 103 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pier Giorgio Oltramonti va rematar alt.

Pedo de vaca

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Gustaw Sebuła que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Juan Astola va aprofitar un error defensiu al minut 65, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Pedo.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en José Urruchua, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en José Urruchua va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Steven Floyd de Pedo va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 79 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.