Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731039371

Amistoso (RC) 731039371 Información oficial sobre el partido 731039371 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

C.D Peñalsordo Alineación oficial del equipo 'C.D Peñalsordo' en el partido 1 - 2 Atletico Viseño Alineación oficial del equipo 'Atletico Viseño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D Peñalsordo Alineación oficial del equipo 'C.D Peñalsordo' en el partido 2 - 0 Atletico Viseño Alineación oficial del equipo 'Atletico Viseño' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D Peñalsordo

Goles Goles

  • 138 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Rodin Dubois estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Boris Gaštan va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 66.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Peñalsordo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ignacio Lapetra Churruca va sortir per sobre el travesser.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Angel Mangúrov va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Boris Gaštan va estar a punt d'empatar per a Peñalsordo quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Enrique Zaplana va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rodin Dubois.

Atletico Viseño

Goles Goles

  • 140 Minuto 27 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Atletico va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Sergio Las Heras Tomás aconseguint el 0 - 1.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Peñalsordo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Youssouf Esseddyq la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Atletico es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): En Sergio Las Heras Tomás va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Sergio Las Heras Tomás va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Atletico que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.