Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731039166

Amistoso (Int., RC) 731039166 Información oficial sobre el partido 731039166 en Hattrick

16.04.2024 19:20:00

Royal Magique Alineación oficial del equipo 'Royal Magique' en el partido 3 - 7 Antic team Alineación oficial del equipo 'Antic team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Royal Magique Alineación oficial del equipo 'Royal Magique' en el partido 1 - 4 Antic team Alineación oficial del equipo 'Antic team' en el partido
Tiene suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,2 % 0,4 % 91,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Royal Magique

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26, Royal aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Carlo Rivale va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 114 Minuto 32 (Gol de penalti): Després de 32 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Royal, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Quin Maters de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!
  • 103 Minuto 90 (Gol por la derecha): Passava el minut 90 del matx, quan l'atent Aimo Quadrio va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 3 - 7, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andrea Peruta de Royal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Aimo Quadrio de Royal es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Antonio Silvagni de Royal va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Antic team

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 17, quan Felipe Maura va posar els visitants Antic per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Einar Fjordside que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): Antic agafava avantatge al minut 33 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Elías Beato amb mestria.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Royal. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ismaèl Gatius la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Antic es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 4 arribava al minut 34.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, els visitants es van col·locar 2 - 5 per sobre quan Irwin Rothwell va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Elías Beato, que va ser qui va marcar 2 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Irwin Rothwell de Antic l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 7 al minut 90 de partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ot Buhigas de Antic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.