Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731038967

Amistoso (Int., RC) 731038967 Información oficial sobre el partido 731038967 en Hattrick

16.04.2024 19:25:00

Don Diego Alineación oficial del equipo 'Don Diego' en el partido 3 - 0 The Dark Slayers Alineación oficial del equipo 'The Dark Slayers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Don Diego Alineación oficial del equipo 'Don Diego' en el partido 3 - 1 The Dark Slayers Alineación oficial del equipo 'The Dark Slayers' en el partido
Tiene un resultado normal 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Don Diego

Goles Goles

  • 122 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Diego, atacant per l'esquerra al minut 48, va aprofitar el magnífic llançament de Miguel Ángel Eraso per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Moono Dumba, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Diego.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Reggie Hahn es va introduir dins la defensa central al minut 79, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Miguel Ángel Eraso va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): Sébastien Dumont quasi dona a Diego l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 289 Minuto 38 (Ocasión evento especial): Dániel Áder va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 38, però no s'esperava que en Jakob Primožič, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marián Kučerka! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Dániel Áder va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Diego se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Dániel Áder va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Moono Dumba de Diego es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.

The Dark Slayers

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Paweł Tatko va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El Slayers creava perill des de la dreta al minut 55, però en Mason Burnett, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Paweł Tatko desviant la pilota a servei de cantonada.