Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731038718

Amistoso (RC) 731038718 Información oficial sobre el partido 731038718 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

Sporting de Xuxán Alineación oficial del equipo 'Sporting de Xuxán' en el partido 4 - 1 Knegas Revival Alineación oficial del equipo 'Knegas Revival' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sporting de Xuxán Alineación oficial del equipo 'Sporting de Xuxán' en el partido 6 - 0 Knegas Revival Alineación oficial del equipo 'Knegas Revival' en el partido
Tiene mala suerte 5.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Xuxán

Goles Goles

  • 111 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15, Francisco Zumista va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Sporting prenia la batuta de l'encontre al minut 37, quan en Mantxo Zurbano va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Pablo Martínez es va introduir dins la defensa central al minut 39, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 130 Minuto 56 (Gol de falta): Als 56 minuts, Pablo Martínez va ampliar l'avantatge de Sporting amb un 4 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Silveri Cruanyes va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Jorge González Villa va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sporting se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, Francisco Zumista gairebé va marcar per a Sporting des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Knegas Revival

Goles Goles

  • 115 Minuto 9 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 9 minuts, Karst Dorenberg va superar per velocitat Francisco Zumista per posar el 0 - 1 al marcador.