Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731038683

Amistoso 731038683 Información oficial sobre el partido 731038683 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Blas de Lezo Alineación oficial del equipo 'Blas de Lezo' en el partido 4 - 0 Pagesos vigatans FC Alineación oficial del equipo 'Pagesos vigatans FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Blas de Lezo Alineación oficial del equipo 'Blas de Lezo' en el partido 2 - 0 Pagesos vigatans FC Alineación oficial del equipo 'Pagesos vigatans FC' en el partido
Tiene suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blas de Lezo

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Lezo s'avançava al marcador al minut 16, després d'un rebot que va caçar en Osman Turgut per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Osman Turgut va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 135 Minuto 37 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Osman Turgut de Lezo va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 3 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Lezo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Giangiacomo Pennacchietti va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Giangiacomo Pennacchietti va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Ludovic Pésin va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 235 Minuto 22 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Osman Turgut va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 26 quan Herman Pasveer de Lezo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Pagesos vigatans FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Pagesos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 6, però el xut de Cazimir Fălăuş des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): En Emilio San Miguel Blanco va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rosario Genolini de Pagesos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.