Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731038651

Amistoso (Int., RC) 731038651 Información oficial sobre el partido 731038651 en Hattrick

16.04.2024 18:25:00

Medusa Swisttal Alineación oficial del equipo 'Medusa Swisttal' en el partido 0 - 4 Academia de Fútbol Alcobendas Alineación oficial del equipo 'Academia de Fútbol Alcobendas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Medusa Swisttal Alineación oficial del equipo 'Medusa Swisttal' en el partido 1 - 1 Academia de Fútbol Alcobendas Alineación oficial del equipo 'Academia de Fútbol Alcobendas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,9 % 9,3 % 22,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Medusa Swisttal

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Víctor Ranchal haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Medusa al minut 26.
  • 200 Minuto 60 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 60 amb una falta ben llançada per en Joža Vrhovski, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Academia de Fútbol Alcobendas

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Alcobendas va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 6. Carlos Siller va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Eugeni Giraut de Alcobendas va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al 29 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Alcobendas augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Aloys Germain es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 117 Minuto 63 (Gol evento especial cansancio): Un Torben Schüler-Deininger visiblement cansat va regalar una pilota magnífica al jugador del Alcobendas Diamil Sall que, sol davant el porter, va deixar el marcador 0 a 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 5 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Eugeni Giraut de Alcobendas va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Miguel Ferrer Albiar al minut 5 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 208 Minuto 13 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Eugeni Giraut de Alcobendas va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Miguel Ferrer Albiar es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Víctor Ranchal va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 61, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.