Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731038491

Amistoso (Int.) 731038491 Información oficial sobre el partido 731038491 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

U.D.Almansa Alineación oficial del equipo 'U.D.Almansa' en el partido 5 - 0 FC Tatran Turany Alineación oficial del equipo 'FC Tatran Turany' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D.Almansa Alineación oficial del equipo 'U.D.Almansa' en el partido 2 - 0 FC Tatran Turany Alineación oficial del equipo 'FC Tatran Turany' en el partido
Tiene bastante suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.Almansa

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Al minut 23 l'àrbitre va premiar U.D.Almansa amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Aitanu Sastre va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pòl Mor va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 115 Minuto 67 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 67 minuts, Myfer Sesma va superar per velocitat Svetozár Kupkár per posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Björn Pemler es va introduir dins la defensa central al minut 71, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 130 Minuto 77 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Aitanu Sastre va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 77 el resultat passava a ser de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de U.D.Almansa va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pòl Mor, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ramón Ursúa va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 王 (Wang) 友宾 (Youbin) de U.D.Almansa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manel Chico de Guzmán de U.D.Almansa es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC Tatran Turany

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Emanuelis Škimelis de Tatran amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Ofodile Houssou de Tatran va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Štefan Vozárik es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.