Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731037820

Amistoso (Int.) 731037820 Información oficial sobre el partido 731037820 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Dongeak Alineación oficial del equipo 'Dongeak' en el partido 3 - 2 Dinamo Durthang Alineación oficial del equipo 'Dinamo Durthang' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Dongeak Alineación oficial del equipo 'Dongeak' en el partido 4 - 2 Dinamo Durthang Alineación oficial del equipo 'Dinamo Durthang' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,4 % 8,3 % 22,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dongeak

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Dongeak equilibrava la balança al minut 31. En Javier Moreno, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Durthang. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alejandro Figueras la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Dongeak es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 42.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 els aficionats van embogir quan en Txabi Furundarena va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Dongeak.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Luis Iturri va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 18, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pablo Granero! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, Alejandro Figueras gairebé va marcar per a Dongeak des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Roberto Rubio Marín gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Angelo Di Ciaula va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Txabi Furundarena de Dongeak es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

Dinamo Durthang

Goles Goles

  • 116 Minuto 2 (Gol evento especial rápido + pase): Philippe Kibanga va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Cristiano Caldora, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): Durthang van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 81, quan Ignazio Tibaldi va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, el Durthang va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Pompeo Iannamorelli s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): Cristiano Caldora quasi marca en una jugada assajada de córner que Maurizio Pepeverde havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Roberto Perrone va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Maurizio Pepeverde va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Philippe Kibanga sol davant la porteria al minut 68, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Philippe Kibanga de Durthang es va guanyar la targeta groga merescudament.