Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731037500

Amistoso (Int.) 731037500 Información oficial sobre el partido 731037500 en Hattrick

16.04.2024 20:30:00

Beit Eliezer Forever Alineación oficial del equipo 'Beit Eliezer Forever' en el partido 6 - 2 SFK Baník Hodonín Alineación oficial del equipo 'SFK Baník Hodonín' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Beit Eliezer Forever Alineación oficial del equipo 'Beit Eliezer Forever' en el partido 7 - 0 SFK Baník Hodonín Alineación oficial del equipo 'SFK Baník Hodonín' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beit Eliezer Forever

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 30, Igor Kałużyński de Eliezer empatava el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 47 (Gol por la derecha): El jugador Acar Kahveci de Eliezer, després de 47 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Eliezer va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Duardo Amigo va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sorin Marcoane va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Reinaldo Caldeira es va introduir dins la defensa central al minut 72, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Eliezer va augmentar la diferència quan Acar Kahveci no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Eliezer va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Reinaldo Caldeira va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Austin Davison-Wolverton.
  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Sorin Marcoane de Eliezer va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 26, però no va estar gaire encertat.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Duardo Amigo va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 216 Minuto 73 (Ocasión evento especial rápido + pase): Igor Kałużyński va marxar per velocitat al minut 73 i va fer una passada de la mort a Amos Hadari, però aquest va fallar.

SFK Baník Hodonín

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Aleš Všetula que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 106 Minuto 90 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 90 i semblava que Baník desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Marumo Moloi va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 6 gols per als locals i 2 per als visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marumo Moloi de Baník va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.