Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731037478

Amistoso (Int., RC) 731037478 Información oficial sobre el partido 731037478 en Hattrick

16.04.2024 19:20:00

Real Borgo B Alineación oficial del equipo 'Real Borgo B' en el partido 6 - 4 Técnico 013 Alineación oficial del equipo 'Técnico 013' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Borgo B Alineación oficial del equipo 'Real Borgo B' en el partido 0 - 1 Técnico 013 Alineación oficial del equipo 'Técnico 013' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,1 % 1,0 % 87,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Borgo B

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): Fernando Dalmo va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Borgo i marcant el 1 - 1.
  • 140 Minuto 28 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Borgo va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Alessandro Mencherini aconseguint el 2 - 2.
  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 75 minuts quan Ilario Sapignoli va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 3 per a Borgo.
  • 122 Minuto 100 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Fabrizio Bertuletti de Borgo aconseguir un gol al minut 100 que posava per davant els locals: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Angelo Puz de Borgo va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 14, però no va estar gaire encertat.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Borgo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Angelo Puz va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Romolo Barbazza del Borgo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alessandro Mencherini de Borgo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fabrizio Bertuletti de Borgo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Fabrizio Bertuletti va xutar fora per a Borgo, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Borgo Marco Riccardi, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Pau Marimbaldo. El marcador continuava 4 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Borgo, Timur Kislyi, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Borgo, Romolo Barbazza, col·locà la pilota just a les mans d'en Pau Marimbaldo. El marcador: 5 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Ilario Sapignoli anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 4 per a Borgo.

Técnico 013

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Julio Navarrete que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a 013.
  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): 013 agafava avantatge al minut 26 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ramón Vicioso amb mestria.
  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Julio Navarrete va treure un córner llarg cap al segon pal que en Eduardo García de Toledo, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 3.
  • 137 Minuto 112 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 112 en Sebastián Rodríguez va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Eduardo García de Toledo podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 4 - 4 va pujar al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 卞 (Bian) 勇天 (Yongtian) de 013 amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julio Navarrete de 013 es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Wilfrido del Llano de 013 va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de 013, Milen Petkov, col·locà la pilota just a les mans d'en Marco Riccardi. El marcador: 4 - 4.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Heikki Peltola de 013 va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de 013 Elvis Šnajder va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.