Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731037290

Amistoso (Int., RC) 731037290 Información oficial sobre el partido 731037290 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

LOS EMBAUCADORES FC Alineación oficial del equipo 'LOS EMBAUCADORES FC' en el partido 4 - 1 NAM DINH CITY Alineación oficial del equipo 'NAM DINH CITY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
LOS EMBAUCADORES FC Alineación oficial del equipo 'LOS EMBAUCADORES FC' en el partido 3 - 1 NAM DINH CITY Alineación oficial del equipo 'NAM DINH CITY' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS EMBAUCADORES FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Domenico Rafanelli ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, EMBAUCADORES es posava per davant 1 a 0.
  • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de EMBAUCADORES al minut 77, que va llançar ajustat al pal en Roberto Scattone. 2 - 0 pels locals.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En Nino Klönen de EMBAUCADORES va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de EMBAUCADORES a 4 - 1. Nino Klönen va rematar la jugada quasi sense angle.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roberto Scattone de EMBAUCADORES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

NAM DINH CITY

Goles Goles

  • 106 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Alberto Quintanal va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 86, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del DINH, mentre ja celebrava el 3 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Vũ Trọng no va ser aprofitada per en Jaromír Hasal que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip DINH Lý Thế Huy quasi marca al minut 83 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Vũ Trọng l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 237 Minuto 87 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Vũ Trọng va fer al minut 87 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Tiêu Trinh, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Vũ Trọng de DINH va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.