Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731037154

Amistoso (Int.) 731037154 Información oficial sobre el partido 731037154 en Hattrick

16.04.2024 20:20:00

FC Kurkot Alineación oficial del equipo 'FC Kurkot' en el partido 1 - 3 Rasquillas F.C. Alineación oficial del equipo 'Rasquillas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Kurkot Alineación oficial del equipo 'FC Kurkot' en el partido 1 - 0 Rasquillas F.C. Alineación oficial del equipo 'Rasquillas F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Kurkot

Goles Goles

  • 124 Minuto 34 (Gol de penalti): Corria el minut 34, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Kurkot s'avançava en el marcador després que en Markku Wahlberg xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 29 (Ocasión de penalti): Al minut 29, Kurkot va disposar d'un penal a favor, però el xut de Markku Wahlberg va ser aturat per Nabil Dinari.

Rasquillas F.C.

Goles Goles

  • 140 Minuto 49 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Rasquillas va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Rajnard Szęszoł aconseguint el 1 - 1.
  • 142 Minuto 54 (Gol de contra por la izquierda): Roberto Centeno va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a Rasquillas.
  • 140 Minuto 60 (Gol de contra de falta): El porter de Rasquillas va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Rajnard Szęszoł va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Rasquillas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sigifrid Mrwanda, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 6 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.