Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731037115

Amistoso (Int.) 731037115 Información oficial sobre el partido 731037115 en Hattrick

16.04.2024 19:15:00

Garbag MonasTirith Alineación oficial del equipo 'Garbag MonasTirith' en el partido 2 - 0 BK Bambergs Alineación oficial del equipo 'BK Bambergs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Garbag MonasTirith Alineación oficial del equipo 'Garbag MonasTirith' en el partido 3 - 0 BK Bambergs Alineación oficial del equipo 'BK Bambergs' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Garbag MonasTirith

Goles Goles

  • 138 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Nicola Arso estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Luiz Heitor Aporé va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 13.
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del MonasTirit van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Christian Ponticelli va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): MonasTirit va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Máté Csoboth va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 10 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 10 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Giovanni Tuninetti va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El jugador local Luiz Heitor Aporé per poc que no incrementa el marcador al minut 22. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Harry Österberg va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Harry Österberg al minut 25 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Christian Ponticelli va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, Elçin Cəfərov gairebé va marcar per a MonasTirit des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 83 quan Nicola Arso de MonasTirit gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Al minut 86 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Luiz Heitor Aporé de MonasTirit va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 88 (Ocasión de falta): Giovanni Tuninetti va sorprendre Harry Österberg amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

BK Bambergs

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 88 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Bambergs sortien al contraatac. La falta llançada per Ture Larsson va sortir força alta sense massa perill.