Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731036576

Amistoso 731036576 Información oficial sobre el partido 731036576 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Animersion Alineación oficial del equipo 'Animersion' en el partido 1 - 1 YankeesVN Alineación oficial del equipo 'YankeesVN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Animersion Alineación oficial del equipo 'Animersion' en el partido 3 - 0 YankeesVN Alineación oficial del equipo 'YankeesVN' en el partido
Tiene mala suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Animersion

Goles Goles

  • 106 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Animersion sempre confia amb les genialitats d'en Antonin Vuylsteke de Laps; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Animersion van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Kirill Kudryashev, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Alberto Zumaite del Animersion ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Antonin Vuylsteke de Laps va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Kirill Kudryashev va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Animersion se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jerzy Smardz va estar a punt d'acabar en gol al minut 66, però el porter visitant Janek Prukop va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89, Jan-Hein van der Pligt arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 89 per blocar una centrada d'en Jerzy Smardz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Animersion.

YankeesVN

Goles Goles

  • 162 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Antxon Treku per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): YankeesVN va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 34, quan Alessandro Verzotto va quedar-se sol davant el porter Feliciano Deza, però aquest va poder aturar el xut.