Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731036525

Amistoso (Int.) 731036525 Información oficial sobre el partido 731036525 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

DancoFreia, F.C. Alineación oficial del equipo 'DancoFreia, F.C.' en el partido 2 - 4 F.C.PERRY´S Alineación oficial del equipo 'F.C.PERRY´S' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
DancoFreia, F.C. Alineación oficial del equipo 'DancoFreia, F.C.' en el partido 3 - 2 F.C.PERRY´S Alineación oficial del equipo 'F.C.PERRY´S' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,2 % 9,1 % 22,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DancoFreia, F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 69 (Gol por la derecha): DancoFreia, s'avançava al marcador al minut 69, després d'un rebot que va caçar en Gastone Roccotiello per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Arno de Sadeleer de DancoFreia, va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 13 (Ocasión de falta): Béchir Ben Farhat quasi dona a DancoFreia, l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63, Béchir Ben Farhat arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dzmitry Lazarevich de DancoFreia, va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

F.C.PERRY´S

Goles Goles

  • 161 Minuto 70 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Eugénio Simões que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): El jugador de F.C.PERRY´S Eugénio Simões va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 82 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Sasha Zimei de F.C.PERRY´S l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 83 de partit.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Eugénio Simões va augmentar l'avantatge de F.C.PERRY´S a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Zeferino Andrade va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 3, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Bastien Wiesensteig va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Petros Peppes quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fábio Chorro de F.C.PERRY´S la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.