Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731036236

Amistoso (Int., RC) 731036236 Información oficial sobre el partido 731036236 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

arrobitas Alineación oficial del equipo 'arrobitas' en el partido 4 - 1 Tigrou Alineación oficial del equipo 'Tigrou' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
arrobitas Alineación oficial del equipo 'arrobitas' en el partido 2 - 0 Tigrou Alineación oficial del equipo 'Tigrou' en el partido
Tiene suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

arrobitas

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Arcadi Calafell de arrobitas aconseguir un gol al minut 30 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 138 Minuto 57 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Bernardo Andrade va anar directament als peus de Bonifazio Ithurriaga que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de arrobitas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Raúl Roses va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, arrobitas va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Arcadi Calafell, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): arrobitas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 21 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bru Sellés ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Neftalí Muñoz Mora una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Bogdan-Dragoş Rădoi va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després José Zuazo Bernabeu de arrobitas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En José Zuazo Bernabeu, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El arrobitas ho intentava per la dreta per mitjà de Bernardo Andrade, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): El arrobitas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 78, però en José Zuazo Bernabeu va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tigrou

Goles Goles

  • 142 Minuto 50 (Gol de contra por la izquierda): En Jean-Marc Viret va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Jean Delafontaine quasi aconsegueix empatar per Tigrou al minut 38, però Sancho Campomanes va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Valérian Prieux sol davant la porteria al minut 77, però la seva rematada va ser molt fluixa.