Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731036207

Amistoso (Int., RC) 731036207 Información oficial sobre el partido 731036207 en Hattrick

16.04.2024 20:25:00

FC Puukkojunkkarit Alineación oficial del equipo 'FC Puukkojunkkarit' en el partido 0 - 2 The new Dream Team Alineación oficial del equipo 'The new Dream Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Puukkojunkkarit Alineación oficial del equipo 'FC Puukkojunkkarit' en el partido 1 - 2 The new Dream Team Alineación oficial del equipo 'The new Dream Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,3 % 0,7 % 89,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Puukkojunkkarit

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Junkkarit van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 41, però Miska Hautala va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 237 Minuto 59 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Riku Lämsä va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Miika Lipponen va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mikko Buuri de Junkkarit amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 39 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): Com d'altres vegades, en Miikael Liljegren va ser un jugador clau. Sempre estava involucrat en l'atac, en la defensa, o en el que calgués.

The new Dream Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 76, quan Argentino Tolengo va posar els visitants Dream per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): Dream sabia com jugar al contraatac, i al minut 78, Argentino Tolengo va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Dream va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ejler Primdal va desviar el xut final de Virgilio Molin després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Dream va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 32, quan Rubén Bastía va quedar-se sol davant el porter Ejler Primdal, però aquest va poder aturar el xut.
  • 274 Minuto 39 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Blas Armando Veliz que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Franco Emanuel Milone va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ejler Primdal, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): El Dream va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 61, però en Blas Armando Veliz va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Blas Armando Veliz va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 65, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ejler Primdal va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Virgilio Molin de Dream va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.