Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731036022

Amistoso (Int., RC) 731036022 Información oficial sobre el partido 731036022 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Bayern de San Agustín Alineación oficial del equipo 'Bayern de San Agustín' en el partido 2 - 1 Wacken FC United Alineación oficial del equipo 'Wacken FC United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bayern de San Agustín Alineación oficial del equipo 'Bayern de San Agustín' en el partido 2 - 0 Wacken FC United Alineación oficial del equipo 'Wacken FC United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayern de San Agustín

Goles Goles

  • 110 Minuto 62 (Gol de falta): Al minut 62, Agustín van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Mattias Leijonlius va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 123 Minuto 104 (Gol por la derecha): Agustín s'avançava al marcador al minut 104, després d'un rebot que va caçar en Vitus Porse per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Arno Loetscher va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a Agustín per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ursin Loss, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Mattias Leijonlius quasi dona a Agustín l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 214 Minuto 61 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Mattias Leijonlius quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a Agustín! El seu xut va sortir per sobre el travesser.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Agustín va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Arno Loetscher en un 1 contra 1 amb el porter Sorin-Andrei Buţu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 99 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en José Barceló Serramaler va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Wacken FC United

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): En Fred Hornick donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 36 el marcador reflectia el 0 - 1.