Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731035604

Amistoso (Int.) 731035604 Información oficial sobre el partido 731035604 en Hattrick

18.04.2024 01:00:00

Happy Harvester FC Alineación oficial del equipo 'Happy Harvester FC' en el partido 7 - 1 fc stekaglats Alineación oficial del equipo 'fc stekaglats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Happy Harvester FC Alineación oficial del equipo 'Happy Harvester FC' en el partido 7 - 0 fc stekaglats Alineación oficial del equipo 'fc stekaglats' en el partido
Tiene un resultado normal 7.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Happy Harvester FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Passat el minut 44 de joc, Ivan Poggi sandri facilitava les coses al Harvester amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 61 gràcies a la jugada de Manuel Higareda, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 134 Minuto 70 (Gol de penalti): Als 70 minuts de joc, els nois de Harvester van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Payne Fassett augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.
  • 116 Minuto 78 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 78 minuts quan Riangelo Scoop va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Ivan Poggi sandri, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 4 - 1.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Harvester van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ivan Poggi sandri va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 1 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Payne Fassett va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 1.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Harvester va augmentar la diferència quan Ivan Poggi sandri no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 7 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Riangelo Scoop va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Antonio Darias va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 el Harvester va posar setge sobre la defensa central visitant però en Payne Fassett no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gunnar Nordhagen de Harvester es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ivan Poggi sandri.

fc stekaglats

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jos Bruininx va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.