Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731035134

Amistoso (Int., RC) 731035134 Información oficial sobre el partido 731035134 en Hattrick

17.04.2024 09:45:00

Ninjas in Pisamas Alineación oficial del equipo 'Ninjas in Pisamas' en el partido 0 - 3 Gotzon Team Alineación oficial del equipo 'Gotzon Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ninjas in Pisamas Alineación oficial del equipo 'Ninjas in Pisamas' en el partido 1 - 2 Gotzon Team Alineación oficial del equipo 'Gotzon Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,6 % 0,7 % 88,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ninjas in Pisamas

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 62 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Boldizsár Bedő va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Hunor Horák va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Roland Szolár es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Gotzon Team

Goles Goles

  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Javier Zubiaurre va treure un córner llarg cap al segon pal que en Cristian Zarcu, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, un xut de Esteve Server des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 143 Minuto 66 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Gotzon eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 66, Valerià Soteras va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Al minut 8, un refús desafortunat de Christoph Schait, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jorge Ramo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Esteve Server va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Christoph Schait, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 25 (Ocasión de falta): El Gotzon va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 25 amb un llançament de falta perillós. En Javier Zubiaurre però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Cristian Zarcu va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 42, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 Christoph Schait va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Cristian Zarcu, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.