Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731034386

Amistoso (Int., RC) 731034386 Información oficial sobre el partido 731034386 en Hattrick

16.04.2024 18:25:00

TuRa 1909 Alineación oficial del equipo 'TuRa 1909' en el partido 2 - 5 cohetes Alineación oficial del equipo 'cohetes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TuRa 1909 Alineación oficial del equipo 'TuRa 1909' en el partido 0 - 1 cohetes Alineación oficial del equipo 'cohetes' en el partido
Tiene suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TuRa 1909

Goles Goles

  • 137 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Francisco Javier León va anar a parar al cap de Arvid van Schuppen que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a TuRa el 1 - 1.
  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Arvid van Schuppen el va rematar Periklis Karamichalis amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de TuRa, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Saku Korpiniemi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TuRa va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mickaël Chauvet, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arvid van Schuppen.

cohetes

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): En Pietro Luca Zorzon donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 13 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 105 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Jalal Ounahi rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Mohamed Maaiz Muhusin, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 2 a l'estadi!
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Tiemen de Borst va aprofitar un error defensiu al minut 61, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a cohetes.
  • 180 Minuto 63 (Gol de falta): Al minut 63, una falta xutada per Patryk Piec va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 4 per a cohetes. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): cohetes va aconseguir el 1 - 5 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jorge Guiliz, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ernest Rajdudziec que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): cohetes va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jane Andonovski va desviar el xut final de Dominik Lehner després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 28, quan en Tiemen de Borst va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Pietro Luca Zorzon al minut 51, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.