Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731033994

Amistoso 731033994 Información oficial sobre el partido 731033994 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

EMPORDÀ. C. F. Alineación oficial del equipo 'EMPORDÀ. C. F.' en el partido 3 - 2 F.C.Trampalona Alineación oficial del equipo 'F.C.Trampalona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
EMPORDÀ. C. F. Alineación oficial del equipo 'EMPORDÀ. C. F.' en el partido 10 - 1 F.C.Trampalona Alineación oficial del equipo 'F.C.Trampalona' en el partido
Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar 9.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EMPORDÀ. C. F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, Peter Geddes va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 67 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de EMPORDÀ.. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Nicolás Serra xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): Corria el minut 75 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Floriano Concari, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): EMPORDÀ. per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 38, quan Víctor Compta va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Després de 54 minuts, Oto Pavka va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55, Peter Geddes quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Lukas Krančević haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a EMPORDÀ. al minut 74.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El EMPORDÀ. ho intentava per la dreta per mitjà de Floriano Concari, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Abdelazim Zarwali de EMPORDÀ. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel López de Madrid de EMPORDÀ. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

F.C.Trampalona

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Negreiras va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 12. Lukas Krančević va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): En Rogèr Monés donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 40 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Filip Jakovljević de Negreiras, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 37, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!