Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731033694

Amistoso (Int.) 731033694 Información oficial sobre el partido 731033694 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Erizana CF Alineación oficial del equipo 'Erizana CF' en el partido 5 - 4 FC Hyperdino Alineación oficial del equipo 'FC Hyperdino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Erizana CF Alineación oficial del equipo 'Erizana CF' en el partido 2 - 2 FC Hyperdino Alineación oficial del equipo 'FC Hyperdino' en el partido
Tiene bastante suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,0 % 31,3 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Erizana CF

Goles Goles

  • 110 Minuto 38 (Gol de falta): Erizana equilibrava els comptes al minut 38 quan en László Pál va transformar una falta en el 1 a 1.
  • 135 Minuto 44 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Massimo Pizzimenti de Erizana va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 2 - 2.
  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, José Antonio Vega Olmos es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 4, reduint la distància pels locals.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 87 minuts, el tirador de faltes del Erizana va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Manuel Franco, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 4 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Erizana s'avançava al marcador al minut 89, després d'un rebot que va caçar en Massimo Pizzimenti per la banda dreta de l'atac local. El 5 - 4 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 43 minuts, en Chulián Oña no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Alex Mondonico de Erizana va intentar batre la porteria rival al minut 44 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després de 60 minuts, László Pál va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Erizana José Antonio Vega Olmos quasi va assolir l'empat al minut 77 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

FC Hyperdino

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Vanni Lacadi Paoli, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 137 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Ramzi Al-Yamani va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 42 de joc. Giuseppe Pelloni es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): El jugador de Hyperdino Ramzi Al-Yamani va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 44 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Giuseppe Pelloni va augmentar l'avantatge de Hyperdino a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Qasar Dorben de Hyperdino va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 52 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 273 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Piermarco Galletti va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abdennour Ahardane de Hyperdino la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.