Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731033517

Amistoso (Int.) 731033517 Información oficial sobre el partido 731033517 en Hattrick

17.04.2024 15:20:00

Creteillou F.C. Alineación oficial del equipo 'Creteillou F.C.' en el partido 3 - 5 CSB Dolphins Alineación oficial del equipo 'CSB Dolphins' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Creteillou F.C. Alineación oficial del equipo 'Creteillou F.C.' en el partido 1 - 4 CSB Dolphins Alineación oficial del equipo 'CSB Dolphins' en el partido
Tiene suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,7 % 0,7 % 88,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Creteillou F.C.

Goles Goles

  • 102 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Gautier Dumoulin de Creteillou va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 101 Minuto 52 (Gol por el centro): El Creteillou no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Paul Grellier es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): En Stéphane Antonin entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Creteillou, un peu providencial d'en Jean-Emmanuel Féron va situar el 3-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Chamseddine El-Wardi va fer una magnífica centrada, però la rematada de Kintautas Šimoliūnas va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

CSB Dolphins

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 6, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què José Quintana es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, Krisztián Racskó va augmentar l'avantatge de Dolphins a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 190 Minuto 50 (Gol de falta): Al 50 minuts, El Dolphins va fer el 1-3. En Seran Gaioso va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): El jugador de Dolphins Fernando Villagómez va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 73 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, Dolphins va augmentar el seu avantatge a 3 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser David Gámez, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18 Quin Helmus va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Krisztián Racskó, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Aram Moll quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Quin Helmus, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 51, Òscar Rovirosa de Dolphins va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Antonio Torre Roxas de Dolphins va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.