Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731033243

Amistoso (Int.) 731033243 Información oficial sobre el partido 731033243 en Hattrick

17.04.2024 16:30:00

Bramdrup United Alineación oficial del equipo 'Bramdrup United' en el partido 1 - 5 FC Albacete Alineación oficial del equipo 'FC Albacete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bramdrup United Alineación oficial del equipo 'Bramdrup United' en el partido 1 - 3 FC Albacete Alineación oficial del equipo 'FC Albacete' en el partido
Tiene un resultado normal 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bramdrup United

Goles Goles

  • 102 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Bramdrup va reduir el marcador al minut 35 a 1 - 2 quan Esben Truelsen va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Iyad El Leithy va servir per deixar enrere el gegant Fabricio Curro al minut 76, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

FC Albacete

Goles Goles

  • 106 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 27 i semblava que Albacete desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Andrea Camos va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28, Albacete va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Víctor Ubaldez, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Oriol Villariño de Albacete l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 41 de partit.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Martín Abrain va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 180 Minuto 81 (Gol de falta): Oriol Villariño va incrementar l'avantatge a 1 - 5 per a Albacete gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Luis Fruniz que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 280 Minuto 43 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 43 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Martín Abrain, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 77 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Albacete va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Kryemir Treska va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Martín Abrain.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oriol Villariño de Albacete va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.