Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731033170

Amistoso (Int., RC) 731033170 Información oficial sobre el partido 731033170 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Lloros FC Alineación oficial del equipo 'Lloros FC' en el partido 6 - 5 DJKISS ArMY Alineación oficial del equipo 'DJKISS ArMY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lloros FC Alineación oficial del equipo 'Lloros FC' en el partido 2 - 2 DJKISS ArMY Alineación oficial del equipo 'DJKISS ArMY' en el partido
Tiene mucha potra 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,6 % 37,3 % 32,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lloros FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Bernardo Puig Duran va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Lloros, Gonzalo Sastrón, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 123 Minuto 85 (Gol por la derecha): Lloros s'avançava al marcador al minut 85, després d'un rebot que va caçar en Gonzalo Sastrón per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): Després de 87 minuts de partit, Bastián Vilardevós igualava per Lloros en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Miguel Estornell Campos va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Lloros se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Lloros van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jaime Santigosa va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Lloros va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 79 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop César Mariñas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): Lloros va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Espen Dyrnes en un 1 contra 1 amb el porter Pierre Reinen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Bernardo Puig Duran va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Lloros a la tanda de penals: 4 - 3!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Bastián Vilardevós de Lloros, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Pierre Reinen en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Miguel Estornell Campos de Lloros va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 5.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Èdgard Mestres de Lloros va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Lloros Jorge Despuig no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Pierre Reinen es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.

DJKISS ArMY

Goles Goles

  • 162 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Onno Weemhoff per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 161 Minuto 86 (Gol por el centro): Als 86 minuts de partit, James Haber de DJKISS va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 87, Stuart Carty va pentinar un córner cap al segon pal que James Haber va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del DJKISS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Onno Weemhoff, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Kenny van Otterlo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Kenny van Otterlo va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 83, quan en Marc Abbadie va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 274 Minuto 94 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 94 la va desaprofitar Marc Abbadie de DJKISS, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Marc Abbadie de DJKISS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de DJKISS, Timme Friedhoff, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Kenny van Otterlo va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de DJKISS Pars Işık, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Pietro Cucurullo. El marcador continuava 5 - 5.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Bjørn Løvendahl va xutar fora per a DJKISS, el marcador es va quedar igual: 5 - 5, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de DJKISS, Hugo Hesseling, col·locà la pilota just a les mans d'en Pietro Cucurullo. El marcador: 6 - 5.