Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731032600

Amistoso (RC) 731032600 Información oficial sobre el partido 731032600 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

Desexisimo Alineación oficial del equipo 'Desexisimo' en el partido 5 - 1 Dan1Navarr0 CF Alineación oficial del equipo 'Dan1Navarr0 CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Desexisimo Alineación oficial del equipo 'Desexisimo' en el partido 5 - 1 Dan1Navarr0 CF Alineación oficial del equipo 'Dan1Navarr0 CF' en el partido
Tiene un resultado normal 5.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Desexisimo

Goles Goles

  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Felipe Barato de Desexisimo aconseguir un gol al minut 41 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, Desexisimo va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Manuel Windsperger, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 130 Minuto 44 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Hektor Rütsche va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 44 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Desexisimo va aconseguir el 4 - 0 quan Felipe Barato va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Desexisimo va augmentar la diferència quan Felipe Barato no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Desexisimo, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Felipe Barato va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Felipe Barato! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): David Chappe una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 67, però una magnífica aturada de Jorge Sañudo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Malte Rothenberg va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però David Chappe va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Dan1Navarr0 CF

Goles Goles

  • 151 Minuto 83 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 83 del partit, anotant el 5 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Isma Flequé.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Oswaldo Cerda va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 32, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Torcuato Monjia va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Pedro Escorna va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Torcuato Monjia.