Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731032061

Amistoso (Int.) 731032061 Información oficial sobre el partido 731032061 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Stranger Things happen Alineación oficial del equipo 'Stranger Things happen' en el partido 1 - 2 Kalimdor Keepers Alineación oficial del equipo 'Kalimdor Keepers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Stranger Things happen Alineación oficial del equipo 'Stranger Things happen' en el partido 0 - 1 Kalimdor Keepers Alineación oficial del equipo 'Kalimdor Keepers' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stranger Things happen

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Rémi Horni, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Stranger se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 38.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Kazim Kardar va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): El Stranger va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Gustav á Borg la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Stranger, l'equip va recuperar la pilota al minut 73 i va contraatacar. En Deivid Jiménez Llanes va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Rémi Horni de Stranger va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Kalimdor Keepers

Goles Goles

  • 161 Minuto 63 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Dagoberto Colorado que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Kalimdor prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Gilbert James.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Dagoberto Colorado va estar a punt de posar per davant a Kalimdor amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Antonio Forn Pertejo va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Dagoberto Colorado va marcar al minut 31 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 260 Minuto 40 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Eli Johnson, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 270 Minuto 72 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Kalimdor al minut 72, però el xut de Eli Johnson va topar amb la tanca defensiva.