Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731032044

Amistoso (Int.) 731032044 Información oficial sobre el partido 731032044 en Hattrick

16.04.2024 20:30:00

Pearl-Jam Alineación oficial del equipo 'Pearl-Jam' en el partido 0 - 5 Syntropis Alineación oficial del equipo 'Syntropis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Pearl-Jam Alineación oficial del equipo 'Pearl-Jam' en el partido 0 - 7 Syntropis Alineación oficial del equipo 'Syntropis' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pearl-Jam

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Berndt Mrazek va entorpir al marcador d'en Mario Branch per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giuseppe Scognamiglio de Pearl-Jam es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.

Syntropis

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Gürhan Roni va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Iulian Câţu de Syntropis l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 30 de partit.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Nedo Anesa de Syntropis va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 38. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al minut 60, Syntropis va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Nedo Anesa, amb un xut sec des de la dreta.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): En Franco Maria Santioni va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Nedo Anesa la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 5 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Lucian Târcă va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 33, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Nedo Anesa de Syntropis va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 35 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 280 Minuto 54 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Ovidiu Panea al minut 54.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Lucian Târcă quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Itzik Ashash, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Christian Lugaresi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.