Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731031694

Amistoso (Int., RC) 731031694 Información oficial sobre el partido 731031694 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

FC Bunis Revolution Alineación oficial del equipo 'FC Bunis Revolution' en el partido 4 - 6 pks bydgoski Alineación oficial del equipo 'pks bydgoski' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
FC Bunis Revolution Alineación oficial del equipo 'FC Bunis Revolution' en el partido 5 - 6 pks bydgoski Alineación oficial del equipo 'pks bydgoski' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,8 % 40,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bunis Revolution

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Revolution contenien la respiració mentre en Santiago Michref s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 112 Minuto 51 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Amancio Mingo-Revulgo va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 51.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Revolution va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 53 Diego Rivas Calero va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 113 Minuto 67 (Gol por la derecha): Després de 67 minuts de partit, Adrián Eugui igualava per Revolution en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 60 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Adrián Eugui va rebre molts aplaudiments. Al minut 60 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

pks bydgoski

Goles Goles

  • 163 Minuto 30 (Gol por la derecha): El jugador visitant Martyn Fandrejewski va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 30 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Concetto Frailis que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 161 Minuto 61 (Gol por el centro): Als 61 minuts de partit, Dan Šafránek de bydgoski va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.
  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): En Dan Šafránek donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 66 el marcador reflectia el 3 - 4.
  • 173 Minuto 71 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Gerard Zakaszewski va poder marcar tot sol el 4 - 5.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, un xut de Dan Šafránek des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 4 - 6 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): bydgoski va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 18, quan Concetto Frailis va quedar-se sol davant el porter Mirco Sackheim, però aquest va poder aturar el xut.