Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731031302

Amistoso 731031302 Información oficial sobre el partido 731031302 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

A.S Palofumeke Alineación oficial del equipo 'A.S Palofumeke' en el partido 0 - 6 La Gralla BSK Alineación oficial del equipo 'La Gralla BSK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
A.S Palofumeke Alineación oficial del equipo 'A.S Palofumeke' en el partido 1 - 5 La Gralla BSK Alineación oficial del equipo 'La Gralla BSK' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.S Palofumeke

La Gralla BSK

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): El jugador de Gralla Pierluigi Benevelli va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 7 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 40 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Gralla. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Pierluigi Benevelli xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 58 de partit va donar a Gralla l'avantatge per 0 - 3. Pierluigi Benevelli en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Andrzej Czółnowski va aprofitar un error defensiu al minut 72, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Gralla.
  • 143 Minuto 77 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Gralla eren letals, i Pierluigi Benevelli va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 5 entrant des de la dreta.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pierluigi Benevelli, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 6 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Raul da Cunha quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Venicio Garruru, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Gralla van sortir al contraatac amb encert al minut 48, però Dominik Buga no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.