Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731030887

Amistoso (Int., RC) 731030887 Información oficial sobre el partido 731030887 en Hattrick

16.04.2024 20:25:00

Dreyngoth Alineación oficial del equipo 'Dreyngoth' en el partido 2 - 6 auaua Alineación oficial del equipo 'auaua' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Dreyngoth Alineación oficial del equipo 'Dreyngoth' en el partido 0 - 6 auaua Alineación oficial del equipo 'auaua' en el partido
Tiene suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dreyngoth

Goles Goles

  • 100 Minuto 25 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Riccardo Willmann va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 2.
  • 101 Minuto 63 (Gol por el centro): Tomé Luís Gonçalves de Dreyn va demostrar les seves habilitats al minut 63 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 78 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Horácio Simões va intentar anar-se'n per velocitat al minut 78 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Konstantin Kudlorz de Dreyn amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jan-Joep Brinkkemper de Dreyn la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

auaua

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): Amb 14 minuts jugats, Josué Schiffmacher de auaua va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Ferdinando Savagnone va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Michael Remlein va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 67, Jani Nuortimo va pentinar un córner cap al segon pal que Sameer Tahir Al-Razqy va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 4.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Ferdinando Savagnone va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 70, i va fer pujar el 2 - 5 per a auaua.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 77 de partit va donar a auaua l'avantatge per 2 - 6. Éric Cartierre en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Sameer Tahir Al-Razqy es va quedar sol davant del porter, al minut 16. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 280 Minuto 22 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 22 per Éric Cartierre va anar a parar a la creueta.
  • 283 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Heladio Espeteira de auaua va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 91 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Heladio Espeteira.