Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731030659

Amistoso 731030659 Información oficial sobre el partido 731030659 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Upi F.C. Alineación oficial del equipo 'Upi F.C.' en el partido 1 - 3 csg gold Alineación oficial del equipo 'csg gold' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Upi F.C. Alineación oficial del equipo 'Upi F.C.' en el partido 1 - 5 csg gold Alineación oficial del equipo 'csg gold' en el partido
Tiene un resultado normal 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Upi F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Iyad Al Naif de F.C. aconseguir un gol al minut 15 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 4 (Ocasión de falta): En Ramón María Benedito es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del F.C. sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Halis Süzen, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 28 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Halis Süzen de F.C. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ramón María Benedito de F.C. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Halis Süzen de F.C. per doble groga al minut 90.

csg gold

Goles Goles

  • 161 Minuto 18 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 18 minuts Guillem Raventós va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): El jugador de gold Xavi Mariné va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 31 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 180 Minuto 83 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 83 pels visitants. En Alberto Roldán Rendon va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, un refús desafortunat de Alfredo Corbet, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alberto Roldán Rendon no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Edmundo Vera al minut 66, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 280 Minuto 90 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 90 per Alberto Roldán Rendon va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mauro Montalbo de gold va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.