Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731030402

Amistoso (Int.) 731030402 Información oficial sobre el partido 731030402 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Independiente de Monte Alto Alineación oficial del equipo 'Independiente de Monte Alto' en el partido 4 - 1 Forza Eksel Alineación oficial del equipo 'Forza Eksel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Independiente de Monte Alto Alineación oficial del equipo 'Independiente de Monte Alto' en el partido 2 - 0 Forza Eksel Alineación oficial del equipo 'Forza Eksel' en el partido
Tiene suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Independiente de Monte Alto

Goles Goles

  • 114 Minuto 25 (Gol de penalti): Al minut 25, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Esteban Riaza no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Independiente prenia la batuta de l'encontre al minut 47, quan en Otto Junkkonen va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Independiente va aconseguir el 3 - 1 quan Humbert Palmiola va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Bhima Rakabuming va incrementar l'avantatge de Independiente amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): El Independiente va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Esteban Riaza la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Petri Massinen es va comportar com un juvenil al minut 20 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 224 Minuto 30 (Ocasión de penalti): Independiente va gaudir d'un penal a favor al minut 30, però el jugador Esteban Riaza va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Ricardo Bibbo.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Humbert Palmiola va rematar alt.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Babak Hojjati una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Ricardo Bibbo va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Forza Eksel

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Luca Marcoen que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Forza.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 79 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Daniel Villarán que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luca Marcoen de Forza amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.