Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731030340

Amistoso (Int.) 731030340 Información oficial sobre el partido 731030340 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Ecstasy of Gold FC Alineación oficial del equipo 'Ecstasy of Gold FC' en el partido 1 - 3 Kickers Bern Alineación oficial del equipo 'Kickers Bern' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ecstasy of Gold FC Alineación oficial del equipo 'Ecstasy of Gold FC' en el partido 1 - 2 Kickers Bern Alineación oficial del equipo 'Kickers Bern' en el partido
Tiene un resultado normal 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,5 % 7,0 % 71,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ecstasy of Gold FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 78 en Martín Pedrayes va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Jari Snellius podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 3 va pujar al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ibai Aldaitza es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ibai Aldaitza es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Kickers Bern

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Luther Clarke que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Kickers.
  • 184 Minuto 48 (Gol de penalti): Al minut 48 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Lesław Chochołek va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 184 Minuto 51 (Gol de penalti): Passaven 51 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Lesław Chochołek va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Kickers va anar a parar a la dreta de l'atac on en Winston Birchwood, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Florian Hermeline va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 Luis Callejon va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Luther Clarke, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Abd El Rasheed Edris de Kickers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ali Arafa de Kickers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.