Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731029517

Amistoso (Int., RC) 731029517 Información oficial sobre el partido 731029517 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Kaiziano F.C. Alineación oficial del equipo 'Kaiziano F.C.' en el partido 5 - 6 Beacy Bears Alineación oficial del equipo 'Beacy Bears' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Kaiziano F.C. Alineación oficial del equipo 'Kaiziano F.C.' en el partido 7 - 3 Beacy Bears Alineación oficial del equipo 'Beacy Bears' en el partido
Tiene mala suerte 6.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kaiziano F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Belmiro Mila, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Kaiziano se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 38.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Graham Askins va donar a Kaiziano un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Arnauld Vergé, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Kaiziano.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Kaiziano van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Luis Vardeci va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 3 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 92 (Gol por la izquierda): Kaiziano prenia la batuta de l'encontre al minut 92, quan en Belmiro Mila va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 5 - 4 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 es va veure una gran oportunitat per a Kaiziano per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Cecilio Valdés, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 91 (Ocasión por el centro): En Belmiro Mila va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Kaiziano se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Sobreira de Kaiziano la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Beacy Bears

Goles Goles

  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Kel Buchan va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 40.
  • 153 Minuto 43 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Jeromy Bryan va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Beacy va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 43.
  • 115 Minuto 47 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Xavier Hirini era molt més ràpid que el defensa Graham Askins. Al minut 47, el jugador de Beacy va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 3 - 3.
  • 162 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 80 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Achacy Lewczuk de Beacy marcar el 4 - 4 i empatar així el partit.
  • 164 Minuto 100 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 100 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Beacy. Daniel Mariaşiu el va llançar amb força i precisió. 5 - 5.
  • 173 Minuto 104 (Gol por la derecha): Al minut 104 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 5 - 6, gràcies a una bona internada de Xavier Hirini que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 75 (Ocasión de falta): Amb 75 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Daniel Mariaşiu va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 263 Minuto 99 (Ocasión por la derecha): Kel Buchan va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jonas Yngvesson.