Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731029168

Amistoso (Int.) 731029168 Información oficial sobre el partido 731029168 en Hattrick

17.04.2024 22:50:00

La Cantina Verde Mar Alineación oficial del equipo 'La Cantina Verde Mar' en el partido 4 - 3 setter Alineación oficial del equipo 'setter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
La Cantina Verde Mar Alineación oficial del equipo 'La Cantina Verde Mar' en el partido 5 - 4 setter Alineación oficial del equipo 'setter' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,8 % 27,1 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Cantina Verde Mar

Goles Goles

  • 114 Minuto 31 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 31. Manuel Cartagena, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 101 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59, José Carlos Castillo es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 80, César Peede de Cantina empatava el partit: 3 - 3.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 4 - 3 al minut 89 gràcies a la jugada de José Carlos Castillo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de José Carlos Castillo hauria d'haver estat gol al minut 33 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Osvaldo Kusanovic de Cantina va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Manuel Acosta de Cantina va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

setter

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Sergio García va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Marinel Jarnea va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, un xut de Adulfo Hinojosa des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del setter que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Marinel Jarnea, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Marinel Jarnea es va quedar sol davant del porter, al minut 40. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): setter va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 82, quan Eric Mittendorfer va quedar-se sol davant el porter Miquel Godoy, però aquest va poder aturar el xut.