Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731029138

Amistoso (Int., RC) 731029138 Información oficial sobre el partido 731029138 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

GahanC.F. Alineación oficial del equipo 'GahanC.F.' en el partido 3 - 0 Defensores de parque patricios Alineación oficial del equipo 'Defensores de parque patricios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
GahanC.F. Alineación oficial del equipo 'GahanC.F.' en el partido 7 - 0 Defensores de parque patricios Alineación oficial del equipo 'Defensores de parque patricios' en el partido
Es un cenizo 6.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GahanC.F.

Goles Goles

  • 124 Minuto 12 (Gol de penalti): Corria el minut 12, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. GahanC.F. s'avançava en el marcador després que en Flaviano Mandaçaia xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 134 Minuto 28 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a GahanC.F. i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 28 minuts de joc. Mentre en Flaviano Mandaçaia el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): GahanC.F. va augmentar la diferència quan Simon Purgstaller no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Primo Sáenz Soto de GahanC.F. va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Gabrijel Medić al minut 21 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Simon Purgstaller una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 34, però una magnífica aturada de Andrés Ferrero va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gabrijel Medić de GahanC.F. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Defensores de parque patricios

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Defensores va anar a parar a la dreta de l'atac on en Wacław Durka, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, René Pintos de Defensores es va guanyar la targeta groga merescudament.