Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731028607

Amistoso 731028607 Información oficial sobre el partido 731028607 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Cobajax Alineación oficial del equipo 'Cobajax' en el partido 2 - 6 Athletic Club Arzua Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Arzua' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Cobajax Alineación oficial del equipo 'Cobajax' en el partido 1 - 9 Athletic Club Arzua Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Arzua' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cobajax

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Cobajax s'avançava al marcador al minut 8, després d'un rebot que va caçar en Onur Erengül per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Cobajax pel centre va donar un gran resultat: el gol de Carles Comet va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Gil Arruda gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jock Cursey va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 201 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Pantaleón Bares va disposar d'una bona oportunitat al minut 71, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pantaleón Bares de Cobajax es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Pantaleón Bares va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Athletic Club Arzua

Goles Goles

  • 152 Minuto 34 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Adriano Pupolin de Athletic després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Manuel Iribarne va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 35.
  • 172 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Athletic va ser finalitzada des de l'esquerra per Merv Forrest al minut 65. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Athletic van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Darren Faulkes va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 4 pujava al marcador.
  • 107 Minuto 73 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ricard Carabasa semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Athletic. Qui ho havia de dir! 2 - 5.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al 78 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Athletic augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Darren Faulkes es rifés el porter i marqués el 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 9 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Merv Forrest va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Adriano Pupolin va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Després de 90 minuts, Alfredo Di Santo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Sebastian Pinna va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Darren Faulkes de Athletic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ricard Carabasa.