Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731028514

Amistoso 731028514 Información oficial sobre el partido 731028514 en Hattrick

18.04.2024 02:00:00

Asesinos del Amor F.C. Alineación oficial del equipo 'Asesinos del Amor F.C.' en el partido 1 - 5 Samy's FC Alineación oficial del equipo 'Samy's FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Asesinos del Amor F.C. Alineación oficial del equipo 'Asesinos del Amor F.C.' en el partido 0 - 3 Samy's FC Alineación oficial del equipo 'Samy's FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asesinos del Amor F.C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Vladislav Dolgoborodov sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 24 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Asesinos, l'equip va recuperar la pilota al minut 80 i va contraatacar. En Ruperto Gaspar va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Władysław Kozyra de Asesinos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Samy's FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): Als 30 minuts de partit, Enrique Consuegra de Samys va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 35, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Felipe Ezquioga es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Lukas Durante va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 37, i va fer pujar el 1 - 3 per a Samys.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Klaus Fuchsberger va augmentar l'avantatge de Samys a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64, Samys va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Lukas Durante, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 23 (Ocasión de falta): En Klaus Fuchsberger va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 23. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 263 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Rudy Leemhuis va encarar al porter al 27, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alfonso Hielz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Juan Carlos Jiménez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ramsés Macías, però la pilota va topar amb el travesser.