Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731028339

Amistoso (Int., RC) 731028339 Información oficial sobre el partido 731028339 en Hattrick

17.04.2024 23:30:00

AC Deportivo Lara Alineación oficial del equipo 'AC Deportivo Lara' en el partido 4 - 3 pirovano fc Alineación oficial del equipo 'pirovano fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
AC Deportivo Lara Alineación oficial del equipo 'AC Deportivo Lara' en el partido 8 - 0 pirovano fc Alineación oficial del equipo 'pirovano fc' en el partido
Es un cenizo 7.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Deportivo Lara

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 els aficionats van embogir quan en Abel Eduardo Sotelo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de ACDL.
  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 27 gràcies a la jugada de Crispín Fonseca, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 69 (Gol por la derecha): Passats 69 minuts, Tomás Salinas, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. ACDL es posava per davant!
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Crispín Fonseca es va introduir dins la defensa central al minut 76, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Crispín Fonseca va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Younes Anami de ACDL va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, Joso Vidulin gairebé va marcar per a ACDL des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 207 Minuto 78 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Alessandro Tarantola va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Younes Anami de ACDL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Alex Echenique de ACDL va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

pirovano fc

Goles Goles

  • 163 Minuto 23 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 23. L'anotador per pirovano va ser Ciro Gianola, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 164 Minuto 62 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 62 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de pirovano. Juan Patricio Andonegui el va llançar amb força i precisió. 2 - 2.
  • 143 Minuto 79 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de pirovano va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Xavier Lopez, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 4 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Benjamin Andreas Petersen-Aust es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Caunedo de pirovano es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.