Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731028307

Amistoso (Int.) 731028307 Información oficial sobre el partido 731028307 en Hattrick

18.04.2024 03:00:00

NFT11 Alineación oficial del equipo 'NFT11' en el partido 0 - 0 Domingo's FC Alineación oficial del equipo 'Domingo's FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NFT11 Alineación oficial del equipo 'NFT11' en el partido 1 - 0 Domingo's FC Alineación oficial del equipo 'Domingo's FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NFT11

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Iván Bezombe de NFT11 amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Young-Yi Oh de NFT11 es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Iván Bezombe va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que NFT11 va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Domingo's FC

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Adrián Davi que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Jake Fügenschuh va marcar al minut 38 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Domingos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Martín Patiño va desviar el xut final de Jake Fügenschuh després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, un refús desafortunat de Marco Tanini, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Tom Rodesch no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Domingos van sortir al contraatac amb encert al minut 71, però Jake Fügenschuh no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Francisco Ángel Español va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): José Alfredo Beltrán hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Jake Fügenschuh havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.