Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731028224

Amistoso (Int.) 731028224 Información oficial sobre el partido 731028224 en Hattrick

17.04.2024 22:50:00

Wasted Gang Alineación oficial del equipo 'Wasted Gang' en el partido 2 - 1 Nonoalco FC Alineación oficial del equipo 'Nonoalco FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wasted Gang Alineación oficial del equipo 'Wasted Gang' en el partido 1 - 1 Nonoalco FC Alineación oficial del equipo 'Nonoalco FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,3 % 2,1 % 15,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wasted Gang

Goles Goles

  • 119 Minuto 85 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Gabriel Ilzarbe va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 85.
  • 122 Minuto 88 (Gol por la izquierda): WastedGang prenia la batuta de l'encontre al minut 88, quan en Diego Ilzarbe va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): WastedGang va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Barunak Bagiryan en un 1 contra 1 amb el porter Emiliano Alarcón, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Després de 14 minuts, Lalo Ilzarbe va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gabriel Ilzarbe de WastedGang amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Nonoalco FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 11 (Gol de contra por la izquierda): En Valentin Tzekov va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Sabit Yiğit va estar a punt de posar per davant a Nonoalco amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Aketx Kurtelarre va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Darko Jelenić de Nonoalco va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 13 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Aketx Kurtelarre va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Darko Jelenić, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Nonoalco quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Elias Karel va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Sabit Yiğit, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Sabit Yiğit va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): En Sabit Yiğit va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.