Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731028206

Amistoso (Int.) 731028206 Información oficial sobre el partido 731028206 en Hattrick

18.04.2024 00:00:00

Targino FC Alineación oficial del equipo 'Targino FC' en el partido 3 - 4 FC Colonia Lavi Alineación oficial del equipo 'FC Colonia Lavi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Targino FC Alineación oficial del equipo 'Targino FC' en el partido 2 - 4 FC Colonia Lavi Alineación oficial del equipo 'FC Colonia Lavi' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,1 % 4,3 % 76,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Targino FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Targino va ser Marcos Paulo Peregrino.
  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Targino, atacant per l'esquerra al minut 32, va aprofitar el magnífic llançament de Giuseppe Sant'Angelo per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giuseppe Sant'Angelo de Targino va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paco Hornillos.

FC Colonia Lavi

Goles Goles

  • 190 Minuto 25 (Gol de falta): En Ivan Skachko va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-1.
  • 190 Minuto 56 (Gol de falta): En Ivan Skachko va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 2-2.
  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 69, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Miroslav Hercík es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 125 Minuto 84 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 3 - 3 el va marcar Leoncio Ezgal a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ivan Skachko que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a Colonia.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 8, quan en Leoncio Ezgal va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 24 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Miroslav Hercík va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 270 Minuto 27 (Ocasión de falta): El Colonia va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 27 amb un llançament de falta perillós. En Jānis Biltaurs però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 Miroslav Hercík va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Nikos Papadosifakis va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Colonia va estar a punt d'empatar al 55 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Víctor Cobas que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Rafa Serrano al minut 56 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 215 Minuto 82 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Baldomero Rodríguez va rebre molts aplaudiments. Al minut 82 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leoncio Ezgal de Colonia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.