Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731028006

Amistoso (Int.) 731028006 Información oficial sobre el partido 731028006 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

FC Serantes Alineación oficial del equipo 'FC Serantes' en el partido 5 - 1 Os Terríveis Alineación oficial del equipo 'Os Terríveis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Serantes Alineación oficial del equipo 'FC Serantes' en el partido 3 - 1 Os Terríveis Alineación oficial del equipo 'Os Terríveis' en el partido
Tiene suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Serantes

Goles Goles

  • 119 Minuto 11 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Pedro Querejazu sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Francisco José Francia que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Serantes va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ville Huikuri des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 42 (Gol de penalti): Pedro Querejazu va augmentar la diferència de Serantes a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 143 Minuto 70 (Gol de contra por la derecha): El jugador Vladimir Khasanshin de Serantes es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 4 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 186 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Serantes amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Fernando Morón, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 5 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Eliezer Azorín de Serantes va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Pedro Querejazu una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 65, però una magnífica aturada de Mauro Soto Díez va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 207 Minuto 67 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Anssi Tilus va enviar un xut des de 40 metres al minut 67, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Os Terríveis

Goles Goles

  • 154 Minuto 66 (Gol de penalti): Al minut 66 els visitants van aconseguir el 3 - 1 quan Hernane Bastos va afusellar el porter des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 35 en José Ricardo Russo va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Archie Ladarmmgid va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 239 Minuto 39 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Valentino D'Amico va deixar a Francisco José Francia assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 89 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Cay Hübinger amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.