Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731027693

Amistoso 731027693 Información oficial sobre el partido 731027693 en Hattrick

18.04.2024 01:00:00

VELES MKD Alineación oficial del equipo 'VELES MKD' en el partido 0 - 7 Palm Bay Storm Alineación oficial del equipo 'Palm Bay Storm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
VELES MKD Alineación oficial del equipo 'VELES MKD' en el partido 0 - 4 Palm Bay Storm Alineación oficial del equipo 'Palm Bay Storm' en el partido
Tiene un resultado normal 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VELES MKD

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pedro Genaro Darín va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant István Szilágyi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de VELES va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Adrian Nuşfelean va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Diego Cañete va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Palm Bay Storm

Goles Goles

  • 140 Minuto 26 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Storm el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ali Layton va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Oliver Corona va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 116 Minuto 38 (Gol evento especial rápido + pase): Ali Layton va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Robert Gołębiewski, que no va fallar i va marcar el 0 - 3.
  • 184 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Storm, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Ali Layton va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 4.
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Charlie Yasuda va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Storm, Karlo Hautman, que va marcar, sense saber com, el 0 - 5.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, els visitants es van col·locar 0 - 6 per sobre quan Karlo Hautman va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ali Layton, que va ser qui va marcar 0 - 7, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Chuwi Cortes de Storm va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 55 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, el Storm va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Oliver Corona s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Chuwi Cortes va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 75, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.