Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731027489

Amistoso (Int., RC) 731027489 Información oficial sobre el partido 731027489 en Hattrick

16.04.2024 19:20:00

Sciaqquazza Futbol Tiim Alineación oficial del equipo 'Sciaqquazza Futbol Tiim' en el partido 5 - 4 Aleatorios Cracks Alineación oficial del equipo 'Aleatorios Cracks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Sciaqquazza Futbol Tiim Alineación oficial del equipo 'Sciaqquazza Futbol Tiim' en el partido 1 - 5 Aleatorios Cracks Alineación oficial del equipo 'Aleatorios Cracks' en el partido
Tiene mucha potra 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,9 % 0,3 % 92,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sciaqquazza Futbol Tiim

Goles Goles

  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): Gesuele Michelucci va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a Sciaqquazza.
  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Passat el minut 38 de joc, Gesuele Michelucci facilitava les coses al Sciaqquazza amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): Sciaqquazza s'avançava al marcador al minut 77, després d'un rebot que va caçar en Peppe Pighi per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 140 Minuto 84 (Gol de contra de falta): El contraatac de Sciaqquazza va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Igor Pontigo va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 4 - 3!
  • 142 Minuto 91 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 91 minuts quan Mauro De Nisco va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 5 - 4 per a Sciaqquazza.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): Al minut 39, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Abramo Marzoni de Sciaqquazza va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gesuele Michelucci de Sciaqquazza amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Aleatorios Cracks

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): En Maximiliano Fachal donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 14 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): Aleatorios agafava avantatge al minut 37 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Luis Fernando Sánchez amb mestria.
  • 162 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Josep Llahí va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 82.
  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Yani Tanushev arribés a peus de Joan Gabriel Boronat, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Aleatorios el 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 20 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Bo Göran Hägerfeldt era fer passades de llarga distància. Al minut 20 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Yani Tanushev però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En Yani Tanushev va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Orlín Urquioja va marcar al minut 83 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Aleatorios va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Giuseppe Cavina va desviar el xut final de Joan Gabriel Boronat després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Fernando Sánchez de Aleatorios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.