Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731027355

Amistoso (Int.) 731027355 Información oficial sobre el partido 731027355 en Hattrick

17.04.2024 22:05:00

Tantum Mutina Teams Alineación oficial del equipo 'Tantum Mutina Teams' en el partido 2 - 5 gruas andres F.C. Alineación oficial del equipo 'gruas andres F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Tantum Mutina Teams Alineación oficial del equipo 'Tantum Mutina Teams' en el partido 2 - 4 gruas andres F.C. Alineación oficial del equipo 'gruas andres F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,1 % 2,3 % 81,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tantum Mutina Teams

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a TMT va ser Joffrey Thébaud.
  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Ismaïl Ben Achour estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Miho Sturnela va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 31.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rasim Zhupa de TMT es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

gruas andres F.C.

Goles Goles

  • 153 Minuto 32 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, andres seguien lluitant fins al final. Al minut 32, fruit d'aquests esforços, Ramón Mata Luque va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 106 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Kazimierz Biłgorajski sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 66 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 2 al marcador.
  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): Amb 75 minuts jugats, Diógenes Manjarín de andres va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Ryan Reinheim de andres va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 89, andres va augmentar el seu avantatge a 2 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Gigi Caldana.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Diógenes Manjarín al minut 33 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Mario Vidović per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 35, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 270 Minuto 67 (Ocasión de falta): En Martín Mata Luque va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 67. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Martín Mata Luque va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Daniele Michielan quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Constantin Spampinato, però la pilota va topar amb el travesser.